Alpaca Jurkje als cadeau

Wanneer je eenmaal bezig bent kleren te maken, heb je ook meteen een nieuwe bron voor cadeaus voor jonge kinderen van familie en vrienden.

 

Hiernaast zie je een jurkje dat gemaakt is voor een nichtje dat onlangs haar eerste verjaardag heeft gevierd. Haar ouders hebben alpaca’s en toen ik dit stofje zag, was het idee voor dit jurkje geboren. Met opzet een wat dikkere stof genomen en een tikje te groot. Zo kan ze het straks in het najaar/winter goed dragen. Verder afgewerkt met roze stof voor de mouwen en kraag. Zo krijgt het een uiterlijk dat meer meisjesachtig is. En geeft het bovendien wat meer kleur aan het geheel.

 

AlpacaIk ben zelf wel tevreden met het resultaat. Mogelijk ga ik in de toekomst nog vaker zoiets maken. Op dit moment is het echter nog een uniek exemplaar. Maar bij belangstelling mag je natuurlijk altijd contact opnemen. Misschien hetzelfde model gemaakt van een andere stof? Ik ben altijd bereid mee te denken. En leuke unieke kleding maken is waar het mij uiteindelijk om is te doen!

 

 – Inna –

Geplaatst in Blog.

Geef een reactie